
עדשים כתומות
500 גרם
6.30 ₪
מחיר ל-100 גרם: ₪1.26
מקט " 678075
עדשים כתומות שייכות למשפחת הקטניות. מתאימות למגוון מנות: מרקים, תבשילים, סלטים, עם אורז, עם בורגול, כוסמת, עם פסטה ועוד.
כדאי לשטוף את העדשים לפני השימוש. היתרון של עדשים כתומות על פני עדשים אחרות הן מהירות הבישול שלהן. הן מתבשלות במהירות ואין צורך להשרות אותן לפני השימוש. עדשים כתומות עשירות בחלבונים ובסיבים תזונתיים על כן הן מרכיב תזונתי חשוב בתזונה צמחונית וטבעונית. בהודו הן מרכיב חשוב במאכל הנקרא דאל.
קיימות עדשים בצבעים שונים, עדשים ירוקות ועדשים צהובות.
הידעתם? אחד הסיפורים שבהם מופיעות עדשים בתנ"ך הוא סיפור מכירת הבכורה של עשו ליעקב תמורת נזיד עדשים ולחם.
סימון תזונתי ב-100 גרם מוצר | |
---|---|
אנרגיה | 282 |
סך השומנים (ג) | 1 |
נתרן (מג) | 29 |
סך הפחמימות | 44.5 |
סוכרים (ג) | 1 |
חלבונים (ג) | 23 |
סיבים תזונתיים | 15 |
מספר פנימי
8075