טרפלס שוקולד וקפה

מתכון לכ-25 יחידות

 

טרפלס שוקולד וקפה מתכון פוליבה

 

החומרים הדרושים לטרפלס שוקולד וקפה:

200 גרם שוקולד מריר 57% פוליבה.

2 כפיות קפה נמס.

100 גרם קצפת צמחית פוליבה.

25 גרם מים שווה ערך ל-3 כפות מים.

קורט מלח.

 

להחומרים הדרושים לציפוי הטרפלס שוקולד:

כחצי כוס אבקת קקאו.

 

אופן הכנת הטרפלס שוקולד:

  1. ממיסים את השוקולד, השמנת, המים וקורט מלח במיקרו/בבן מארי.
  2. מערבבים היטב לאיחוד ומעבירים לשק זילוף.
  3. יוצקים לתבנית סיליקון או מזלפים עיגולים על גבי נייר אפייה.
  4. מעבירים להקפאה למשך כ-3 שעות.
  5. מכניסים את אבקת קקאו לקערה ואליה מכניסים את הטרפלס לציפוי.

 

* יש לשמור בקירור.