מרקיז נוגט שוקולד וחלבה

מתכון קליל שכיף להכין עם הילדים.

מרקיז נוגט שוקולד וחלבה

 

החומרים הדרושים להכנת המרקיז נוגט:

200 גרם שוקולד מריר 57% פוליבה

60   גרם קרם בטעם נוגט פוליבה

80   גרם שבבי וופל גלידה פוליבה או קורנפלקס

 

אופן ההכנה של מרקיז הנוגט:

  1. להמיס את השוקולד במיקרו גל או בסיר בן מארי.
  2. לאחר שהשוקולד נמס יש להוסיף את הנוגט לערבב.
  3. להוסיף את שבבי הוופל גלידה ולערבב לתערובת אחידה.
  4. לשטח את התערובת בתבנית נמוכה.
  5. להכניס לקירור למשך שעה.

 

 

החומרים הדרושים לציפוי גנאש שוקולד חלבה:

 

100 גרם שוקולד מריר 57% פוליבה

100 גרם קצפת דילייט פוליבה

1 כף גדושה ממרח חלבה פוליבה

 

אופן ההכנה לציפוי הגנאש חלבה:

 

להמיס את כל החומרים יחד במיקרוגל בפולסים עד להגעה לתערובת גנאש חלקה.

 

 

להרכבת מרקיז הנוגט:

 

להוציא את המרקיז מקירור כ- 20 דקות, לפני ההגשה.

לצקת את הגנאש מעל לפרוס ולהגיש.

 

להדפסת המתכון

 

 

^למעלה