מוס שוקולד מריר פרווה

 המתכון מותאם לכ- 10 כוסות קינוח

 

 

 החומרים הדרושים למוס שוקולד מריר פרווה:

120 שוקולד מריר פוליבה 57%.

1 כוס קצפת צמחית פוליבה.

חצי כוס מים.

 

מוס שוקולד מריר פרווה

 

אופן הכנת מוס שוקולד מריר פרווה:

 

  1. יש להמיס את השוקולד במיקרו – בזהירות! או בסיר בן מארי ומצננים.
  2. בקערת מיקסר מקציפים את הקצפת למרקם יציב
  3. מוסיפים את השוקולד המומס המצונן ומקפלים פנימה לקצפת.
  4. מזלפים עם צנטר משונן לכוסות הקינוח.
  5. אפשר לקשט בשוקולד מגורר, תלתלי שוקולד, מזרה שוקולד.

 

*יש לשמור בקירור עד להגשה

 

 

^למעלה